Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
23. juni kl. 09:00

Ny hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside! Vi ønsker din tilbakemelding, enten det gjelder feil på siden, feil informasjon eller andre tilbakemeldinger.

Les mer... clear

Artikler angående Coronaviruset. Siste oppdatering vil til enhver tid ligge øverst. Annen avgrenset informasjon finner du i venstremenyen.

Viktige telefonnumer

 

åpning

Delvis åpning av Skjervøy rådhus fra mandag 04.05.2020

Åpnet for timebestilling

Fra og med mandag 04.05.2020 åpner Skjervøy rådhus for timebestilling hos saksbehandlere og andre. Om du har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene kan tilbudet ikke benyttes. Det er viktig å bemerke seg at det er åpent for timebestilling, ikke drop-in. 

Barneskolen[1]

Informasjon til foreldre som har barn som begynner på skolen igjen

I Skjervøy kommune åpner våre skoler for elever på 1.-4.trinn fra mandag 27.april. For å begrense smitte har vi satt i gang flere tiltak. I perioden framover er vi ekstra nøye med å sikre godt smittevern. Det betyr at vi alle må gjøre en innsats og følge smittevernrådene.

Skjervøy Kommune  Foto Ørjan Marakatt  Bertelsen-4415

Åpning av barnehagetilbudet i Skjervøy kommune

Skjervøy kommune følger regjeringens henstilling om en gradvis åpning av barnehagetilbudet i uke 17. Skjervøy kommune ser det som nødvendig å sikre kvaliteten i arbeidet med gjenåpning av barnehagetilbudet og jobber nå tett med egne ansatte, renholdere, foresatte, kommunelegen og fagforeningene for å sikre et barnehagetilbud i tråd med den nasjonale veilederen.

blue-and-silver-stetoscope-40568

08.04.2020 - Legekontor og koronatelefon stengt i påska

Legekontoret har stengt fom kl 12 i dag, og åpner for vanlig kontakt tirsdag 14/4. Vanlig legevakt på 116 117 må dermed brukes ved corona-relaterte spørsmål eller andre henvendelser.

Det samme gjelder corona-telefonen.