Det vil bli servert lapskaus.

Tilbudet er åpent for alle, og helt gratis. 

Om tilbudet

Frivillighetssentralen, ROP og barneskolen inviterer til middag en gang i måneden. 

4.mars er første dag.

Vi har fått tildelt noe midler fra sparebankstiftelsen som skal gå til blant annet sosiale møteplasser. En god samarbeidsavtale med Extra Skjervøy, gjør at vi kan tilby dette gratis!

Barneskolen har et prosjekt som heter matsvinn, hvor Arnt Hugo Sørensen var den som drev dette. Han er startet i ny jobb i ROP, men har beholdt sine tette bånd til barneskolen. Det er jo ingen hemmelighet at jeg og Arnt Hugo samrbeider godt på mange plan, nå får vi det også til i jobbsammenheng. Ulike avdelinger i Skjervøy kommune trår sammen.

Hver mnd får 1-2 trinn fra barneskolen komme ned til rådhuskantina å spise et varmt måltid. I mars serverer vi nydelig lapskaus, kokt på pinnekjøtt. Maten vi serverer skal alltid være noe alle kan spise, uavhengig av tro og religion.

Når barneskolen er ferdig å spise, så skal vi bare rydde litt, så åpner vi opp for allmuen. Mellom klokken 12:00-16:00 kan alle som vil, komme å være våre gjester. Det er gratis å spise. Likevel så vil det være mulig å vippse en valgfri slant til det laget eller foreningen de ønsker å støtte. Vi legger ut lister med vippsnummer på bordene, så hvis noen har lyst, så kan de støtte. Dette er 100% valgfritt.

ROP stiller med Arnt Hugo, med flere for å få til dette tilbudet. U.t stiller med midler til innkjøp av mat, samt frivillige til å få dette til å bli et helt fantastisk tilbud.

Skjervøy kommune stiller som alltid opp med gratis lokale, bruk av utstyret som behøves, og ikke minst en enorm støtte for dette tilbudet.