Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra 9 - 11 februar.

Kursdag 1: 09. februar kl. 12.00 - 17.00
Praksisdag: 10. februar. Øvelser på eget kjøkken - gjøre oppgaver
Kursdag 2: 11. februar kl. 10.00 - 15.00

 

Et kurs for alle som foredler bær til syltetøy, geleer, chutney og saft.
Et «må-kurs» for alle i bransjen og et kurs som gir god fagkunnskap. Foredling gjelder både innhøstede ville bær, hagebær og rabarbra.                               

Pris: kr 1 990,-
Påmeldingsfrist: 1. februar
For mer informasjon og lenke til påmelding se her: https://nibio.pameldingssystem.no/digitalt-kurs-i-foredling-av-baer-og-rabarbra

 

Kurs i ysting og oppstart av eget ysteri

Tid: 12 - 14 februar
Sted: Nordgård (rett utenfor Tromsø)

Kurset vil gi deg bedre forståelse av ysting som håndverk og hva det innebærer å starte opp med egen ysting i liten skala. Det vil være fokus på det praktiske i ysteriet, med ysting av halloumi, modna kremost og av tillaging av yoghurt. I tillegg gir kurset en innføring i hva det vil si å starte eget ysteri, hvilke avgjørelser og valg som må ligge til grunn, om nødvendig utstyr og hvordan vi jobber for at produktene skal være trygge.

Kursholdere: Micke og Magna Nordgård-Melander og Hele Austvoll

 

Pris: kr. 2000,- inkl. lunsj alle kursdager
Påmeldingsfrist: 25 januar
Lenke til påmelding og mer informasjon finner du her: https://nibio.pameldingssystem.no/ystekurs

Besøksordning

I tilbudet besøksordning kan dere få hjelp i bedriften av en person som kommer hjem til dere alt etter som hva dere ønsker hjelp til.
Det kan være produktutvikling, innredning i produksjonslokalet eller andre spørsmål som har med produksjon og drift å gjøre.

Vi dekker kostnadene inntil 20 timer pluss reise og eventuelt opphold.
Det er bare å ta kontakt med Kompetansenettverket for lokalmat i Nord.