Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
23. juni kl. 09:00

Ny hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside! Vi ønsker din tilbakemelding, enten det gjelder feil på siden, feil informasjon eller andre tilbakemeldinger.

Les mer... clear
person-washing-his-hand-545014

13.03.2020: Corona - Meld deg som beredskapshjelp

Skjervøy kommune kan få behov for ekstrahjelp innenfor helse- og omsorg – kan du tenke deg å bidra vil vi gjerne at du tar kontakt allerede nå ved å levere din informasjon i dette skjemaet.

Vi søker primært etter personer som er yngre enn 65 år, og som ikke har kronisk sykdom som hjerte-karsykdom (kardiovaskulær sykdom), diabetes, kronisk lungesykdom, kreft og høyt blodtrykk (hypertensjon).

Du kan også benytte e-post: helseogomsorg@skjervoy.kommune.no eller ringe 77775553 (helse- og omsorgsetaten)

Har du kronisk sykdom eller annet som det er aktuelt å informere om?*
Vi ønsker ikke at personsensitiv informasjon beskrives her. Du kan derfor kun velge "Ja" eller "Nei". Vi vil ta kontakt ved behov.
Publisert | Oppdatert 19. mars 2020