Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
23. juni kl. 09:00

Ny hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside! Vi ønsker din tilbakemelding, enten det gjelder feil på siden, feil informasjon eller andre tilbakemeldinger.

Les mer... clear
blue-and-silver-stetoscope-40568

08.04.2020 - Legekontor og koronatelefon stengt i påska

Legekontoret har stengt fom kl 12 i dag, og åpner for vanlig kontakt tirsdag 14/4. Vanlig legevakt på 116 117 må dermed brukes ved corona-relaterte spørsmål eller andre henvendelser.

Det samme gjelder corona-telefonen.

odberg

03.04.2020: Hilsen fra kommuneoverlegen

For 3 uker siden endret verden seg for oss alle. Etter at vi har måttet ty til tiltak for å beskytte oss på best mulig måte i forhold til Corona epidemien har skoler og barnehager stengt, mange småforetak måttet stenge, mennesker blitt permittert og mistet jobber og mange har allerede opplevd å sitte i karantene. Det lokale næringsliv har måttet slite med mange restriksjoner og smittevernstiltak, legekontoret har sammen med andre offentlige tjenester måttet legge om på drift. Idrettsaktiviteter og kultur arrangement er alle satt på vent. Kirken har måttet opphøre med sine vanlige samlingspunkter som kirke og bedehus.

odberg

27.03.20: Oppdatering fra kommuneoverlegen

Førerkort, sjømannslege- og offshore attest - Sjømatbedriftene

Smittestatus i kommunen er fremdeles at 1 person er smittet. Vi har foretatt over 40 tester, og disse er basert på kriterier satt av Folkehelseinstituttet.

Legekontoret har fortsatt et redusert tjenestetilbud for fysisk oppmøte, men er i gang med både telefon og videokonsultasjoner. Vi forstår at dette oppleves vanskelig for noen, men ved å ta en telefon til oss vil vi prøve å hjelpe deg på best mulig måte.