Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
23. juni kl. 09:00

Ny hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside! Vi ønsker din tilbakemelding, enten det gjelder feil på siden, feil informasjon eller andre tilbakemeldinger.

Les mer... clear
blank-business-composition-computer-373076

Gode kilder - Sentrale myndigheter

Skjervøy kommune følger retningslinjer og føringer gitt av sentrale myndigheter. Vi anbefaler at våre innbyggere gjør det samme. Her finner du gode kilder til informasjon.

blank-business-composition-computer-373076

18.03.2020: Tilgjengelige nettressurser for å hjelpe en selv

Det finnes en rekke kvalitetssikrede selvhjelps-ressurser tilgjengelig på nett. I denne tiden hvor vi bedriver en felles dugnad for å hindre smitte av Covid-19 er det normalt å kjenne på avmakt, uro og engstelse. Sosial isolasjon og karantene påvirker psyken vår i betraktelig grad. Å hjelpe seg selv, der man er, har aldri vært mer aktuelt en hva det er nå.

Her har vi samlet noen av de ressursene.

close-up-of-girl-writing-256468

14.03.2020: Snakk med barn/unge om koronaviruset

Barn får gjerne med seg bruddstykker fra nyheter og samtaler rundt temaer som dette, uten å kunne sette informasjonen i sammenheng. Mindre barn kan «fylle ut» med fantasien når de ikke forstår. Dette kan oppleves skremmende. På bakgrunn av dette bes alle foreldre/voksne i Skjervøy om å snakke med barn om koronaviruset. Slik kan vi dempe unødvendig frykt blant våre yngste medborgere.