Delvis åpning av Skjervøy rådhus fra mandag 04.05.2020

Åpnet for timebestilling

Fra og med mandag 04.05.2020 åpner Skjervøy rådhus for timebestilling hos saksbehandlere og andre. Om du har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene kan tilbudet ikke benyttes. Det er viktig å bemerke seg at det er åpent for timebestilling, ikke drop-in. 

åpning

Skjervøy kommune anser det som viktig at rådhuset er tilgjengelig for publikum og har derfor gjort bestemmelse om at rådhuset nå åpnes for timebestilling i større grad enn tidligere. På denne måten anser man at smitteverntiltak kan ivaretas samtidig som at innbyggere har mulighet til å møte saksbehandlere eller andre personer på rådhuset når det er nødvendig.

Timebestilling gjøres hos den aktuelle saksbehandler, enten via e-post eller via telefon. Timer bestilles mellom 09.00 og 15.00.

Kontaktinformasjon finner du her (klikkbar lenke) Se spesifikk informasjon fra NAV, helsestasjon for ungdom og Fagforbundet under.

Hvordan fungerer det?

  • Du bestiller time hos ansatt (Om du har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene kan tilbudet ikke benyttes)
  • Du møter opp på avtalt tidspunkt og blir hentet ved inngangsdør
  • Du bruker hånddesinfeksjon som er plassert innenfor døren
  • Vanlige smitteverntiltak gjelder. Hold god avstand og husk god hoste-hygiene.
  • Saksbehandler sørger for god hygiene mellom møter.

NAV Skjervøy

Timebestillinger til NAV må avtales på forhånd. De som ønsker time kan skrive til oss via Dittnav eller kontakte oss pr telefon, nummer 412 77 581 eller 5555 3333.

Det vil også være mulig å komme i direkte kontakt med veileder via Digital aktivitetsplan.

Fagforbundet Skjervøy

For timebestilling hos Fagforbundet gjennomføres dette via sms til 90763900 eller mail: fagforbundet@skjervoy.kommune.no.

Helsestasjon for ungdom
I morgen (30.04.2020) åpner vi helsestasjon for ungdom med timebestilling!
Åpningstiden er hver torsdag kl. 19 - 20.30. Ytterdøren er låst, så du må ringe oss på telefon 46882747 når du står utenfor døren. Vi tar imot en om gangen og kommer ut og henter deg. Er det flere samtidig, så må de andre vente ute.
Velkommen.

 

 

Web levert av CustomPublish AS